Vuoden 2015 näyttely- ja maastotuloksia

Tabor valmistui Suomen, Viron, Latvian, Liettua ja Baltian muotovalioksi, sekä kansainväliseksi muotovalioksi.
T-pentueesta siskokset Kiara ja Maida valmistuivat kansainvälisiksi muotovalioiksi.
Maida sai viimeisen tarvittavan CACIBin ja sertifikaatin Latviasta, valmistuen Latvian ja tätä myöden Baltian muotovalioksi.
C-pentueesta sisarukset Jamie ja Sofi valmistuivat Liettua, Latvia, ja Viron juniorimuotovalioiksi sekä Baltian juniorimuotovalioiksi.
Jamie sai myös ensimmäisen Suomen sertifikaatin.

Menestystä omilla tahoillaan niittivät myöskin kasvattini:

T-pentueesta Tigi (Tighearnach) valmistui Viron muotovalioksi ja sai viimeisen CACIBin ja näin ollen, kansainvälisen muotovalion arvo odottaa virallistamista FCI:n toimesta.
Tigi kutsuttiin alkukaudesta osallistumaan maastojuoksun Suomi-Cup kisaan, jokaTigi voitti ja sai uuden tittelin CVM-2015.
Tigi osallistui 6.6 Helsingissä maastojuoksun Euroopanmaastomestaruuskilpailuihin ainoana suomalaisena uroksena. Tigi sijoittui hienosti neljänneksi pistein 481 ja sai sertifikaatin.
Duke (Toirdhealbharch) valmistui Suomen, Ruotsin, Viron ja Latvian muotovalioksi ja odottaa kansainvälisen muotovalion arvon vahvistamista.
C-pentueesta Lady (Caoilfhionn) sai Liettuan juniorivalion arvon, myös Viron juniorimuotovalion arvo odottaa virallistamista Eesti kennelliit’sa
Lily (Chiarah) sai ensimmäisen Suomen sertifikaatin.

tabor_sofi_jamie_liettua_2

Taborin Liettuan muotovalion sekä Jamien ja Sofin juniorimuotovalion diblomit ja ruusukkeet